Cum a fost “Pe urmele lui Brâncuși”


Este a doua zi după treasure hunt-ul “Pe urmele lui Brâncuși” și încă mai vorbesc pe Facebook cu participanți. Vânătorile crează comunități și ne gândim să facem o astfel de comunitate și pe Facebook. Ce părere aveți?

Fiecare eveniment marchează câte o reușită. Am avut integrată o probă cu realitate augmentată (notă personală: yeeeeeei!) dar și mai important este că ieri am avut cel mai tânăr participant la treasure hunt: pe Andrei, în vârstă de 10 ani și care este vlogger :)

7 echipe au plecat în aventură și tot 7 s-au și intors :)) S-au aliniat la start oameni care ne-au susținut și s-au bucurat de experiențele oferite de noi până acum (și vă mulțumim pentru încredere), oameni noi care s-au înscris și au vrut să testeze (sperăm că v-a plăcut și vă mai așteptăm), oameni care au mai testat experiența noastră la demo-ul din Cișmigiu de saptămână trecută (și mai fain, nu-i așa?:D).

Provocările pe care oamenii și le asumă observ că sunt din ce în ce mai mari și finalul evenimentelor aduce nostalgie și ieșiri la bere. Deși a fost cald, acești bravi vânători au căutat, au făcut poze, rezolvat indiciile destul de provocatoare gândite de colegii mei Dorin și Andrei, s-au jucat puțin cu realitatea virtuala, și-au testat memoria și lucrul în echipa, s-au dat pe tobogan și cel mai important, s-au distrat (iata și confirmarea).

Pentru voi cum a fost? Ne-ar plăcea mult să vă stim părerea.

 

Mulțumiri

Vrem să mulțumim tuturor vânătorilor care au ales să își petreaca sâmbăta alături de noi. Au trecut peste căldura și peste orice alte planuri pe care fie le-au avut, fie le-ar fi putut avea și au ales să îl descopere pe Brâncuși.

Întotdeauna ne face plăcere să putem oferi și niște premii vânătorilor așa că mulțumim www.MagazinOutdoor.ro pentru seturile de badminton și tenis de masă, Karusello pentru tricourile personalizate și prietena noastră Andreea Turmac pentru ședințele de masaj kinetoterapeutic de care se vor bucura participanții noștri.

Mulțumim umblat.ro, 100delocuri.ro, vinsieu.ro, bucurestitv.net și pagina de Facebook Cumințenia Pământului pentru susținerea oferită.

Orice feedback, sugestie, idee este binevenită și ne sprijină să facem evenimentele cât mai aproape de ceea ce vă doriți.

Alin, în numele echipei Vânează Bucureștiul