Despre VB


Despre

Închide ochii și gândește-te la București…Pe de o parte vei auzi zgomotul traficului, vei vedea aglomerația, vei simți căldura din verile toride din autobuz și prin urmare abia aștepți să ajungi acasă. Dacă îți imaginezi Bucureștiul în weekend, probabil vei vedea Palatul Parlamentului, un teatru sau un muzeu, vei asculta muzica din Centrul Vechi sau vei alege o plimbare ușoară printr-un parc. Cu toate astea, Bucureștiul ascunde multe comori pe care probabil le-ai ratat sau nu le-ai dat atenție chiar dacă în spatele lor se ascunde câte o poveste.

Vânează Bucureștiul îți propune o experiență inedită pe străzile Capitalei. Cum? Printr-un treasure hunt. Aventurile noastre urbane combină evenimente istorice fascinante, legende și povești bizare într-un joc care te aduce pe tine alături de echipa ta în locuri interesante din București. Aici va trebui să dezlegi o serie de indicii, folosindu-ți creativitatea, abilitățile de orientare, atenția la detalii și capacitatea de a lucra într-o echipă.

Vânează Bucureștiul este un bun mod de a redescoperi orașul în care trăiești, muncești sau înveți. Vei avea parte activități intelectuale cât și fizice, în urma cărora vei descoperi Bucureștiul dintr-un alt unghi.

Dezlegarea fiecărui indiciu te va conduce către un nou loc, unde va trebui să treci peste o provocare pentru a putea continua. Provocarea poate fi identificarea unui anumit detaliu arhitectural sau al unui monument, aflarea unui amănunt despre istoria locului, lucruri pe care în mod obișnuit le treci cu vederea.

Indiciile pot implica jocuri de cuvinte, puzzle-uri, trivia, anagrame, hărți și alte provocări distractive. Acestea sunt concepute pentru a fi dificile pentru o persoană, dar rezolvabile de către o echipă, folosind puterea grupului. Să lucrați împreună va fi cheia pentru reușită. :)

Treasure hunt-ul este un exercițiu excelent de conștientizare vizuală, care îmbunătățește aptitudinile de observare și te face mai conștient de mediul în care trăiești. În urma participării la un treasure hunt organizat de echipa Vânează Bucureștiul vei descoperi locuri memorabile pe lângă poate ai trecut de sute de ori fără a le observa.

Vânătoarea este concepută astfel încât să fie plăcută pentru toate vârstele și nivelurile de cunoștințe, pentru cei care stau de mult timp în București sau pentru cei care care au venit recent sau sunt în vizită.

Te poți înscrie la un treasure hunt împreună cu echipa ta sau te poți alătura echipelor formate direct la eveniment. În fond, vânătoarea de comori este și o modalitate foarte bună și de a-ți face noi prieteni.

Dacă dorești să participi la un treasure hunt, lasă-ne un scurt mesaj aici, iar noi te vom ține la curent despre programul din perioada următoare. A, era să uităm, acum poți deschide ochii :)

tabel vb