Pe urmele lui Brâncuși


Aproape un an i-a luat lui Constantin Brâncuși ca să ajungă la Paris, oraș unde s-a desăvârșit ca sculptor. Recreăm simbolic acest drum și îl vom integra în povestea următorului treasure hunt marca Vânează Bucureștiul – Pe urmele lui Brâncuși.

Te invităm să iei parte la trei ore în care vei avea parte de probe surpriză, de indicii care te vor face să-l cunoști mai bine pe Brâncuși și de un traseu nou-nouț în care te vei familiariza într-un mod inedit cu operele artistului.

Înscrie-te până pe 29 iunie și fii parte a unei experiențe unice. Participă alături de prietenii tăi, formând o echipă de 3-5 persoane, sau singur, urmând a-ți găsi noi o echipă.

Taxa de înscriere pentru fiecare participant este de 30 lei, iar plata ei se face doar prin transfer bancar sau OP.

 

De ce să participi?

Vei avea parte de distracție, posibilitatea de a descoperi Bucureștiul altfel, ocazia de a avea parte de experiențe plăcute alături de prietenii tăi, iar la final satisfacția că ai învățat lucruri noi.

Mai mult, echipa Vânează Bucureștiul va dona jumătate din banii obținuți din taxa de înscriere în contul deschis pentru achiziția sculpturii „Cumințenia Pământului”.

 

Cum te înscrii?

1.    Formează-ți echipa.*
2.    Un membru al echipei să completeze formularul de aici: vaneazabucurestiul.ro/inscrie-te
3.    Un membru al echipei să achite taxa de înscriere pentru toți participanții în contul RO25 BTRL RONC RT03 0422 0501 (Banca Transilvania, beneficiar Treasure Hunt Team SRL), menționând numele echipei atunci când va face plata.**
4.    Gata! Te-ai înscris. Vei primi un email de confirmare după ce transferul este înregistrat și alte detalii privind locul exact de întâlnire.***

*Dacă prietenii tăi au altceva de făcut pe 2 iulie și vrei să participi totuși singur sau doar cu un prieten, completează formularul, achită taxa de participare și de echipă ne ocupăm noi. **Dacă ai un voucher gratuit de participare (individual sau de echipă), menționează în formular acest lucru. ***Consultă regulamentul complet aici.

Ne vedem la vânătoare! :)