Vânătoarea Muzeelor


Pregătit de o aventură nocturnă prin București? Cum pe 21 mai va fi foarte mare agitație prin centru cu ocazia Nopții Muzeelor, noi vrem să-ți oferim o aventură cu zvâc. Un treasure hunt tematic, nocturn, ceva nou, special creat pentru această zi, care cu siguranță îți va pune la încercare unele limite.

Îți aducem o alternativă la statul la coadă, dar important este că poți petrece în continuare timp cu prietenii tăi, dar și să descoperi câteva muzee într-un mod cu totul inedit.

Înscrie-te până pe 18 mai și fii parte a unei experiențe unice. Participă alături de prietenii tăi, formând o echipă de 3-5 persoane, sau singur, urmând a-ți găsi noi o echipă.

Taxa de participare pentru fiecare participant este de 30 lei, iar plata ei se face doar prin transfer bancar sau OP.

Îți promitem distracție, posibilitatea de a descoperi Bucureștiul altfel, ocazia de a avea experiențe noi alături de prietenii tăi, iar la final vei primi și un bilet de intrare la un muzeu din București, pe care îl poți folosi oricând în zilele următoare, când vei avea tot timpul din lume.

 

Cum te înscrii?

  1. Formează-ți echipa.
  2. Un membru al echipei să completeze formularul de aici: https://goo.gl/gMT4Fq
  3. Un membru al echipei să achite taxa de înscriere pentru toți participanții în contul RO25 BTRL RONC RT03 0422 0501 (Banca Transilvania, beneficiar Treasure Hunt Team SRL), menționând numele echipei atunci când va face plata.
  4. Vei primi un email de confirmare după ce transferul este înregistrat și alte detalii privind locul exact de întâlnire.

*Dacă prietenii tăi au altceva de făcut pe 21 mai și vrei să participi totuși, completează formularul, achită taxa de participare și de echipă ne ocupăm noi :) Vei cunoaște persoane noi, ceea ce e un plus pentru tine.

**Dacă ai un voucher gratuit de participare (individual sau de echipă), menționează în formular acest lucru.

***Consultă regulamentul complet aici.

 

Ne vedem la vânătoare! :)